Mažieji artistai pakvietė visus į spektaklį „Gaidelio sapnai“

2017 Gaidelio sapnaiMokinių teatras „Šypsena“, vadovaujamas mokytojos D. Gaidanienės, pavasarį pasitinka itin džiugiai nusiteikę.

Šiais metais mažieji artistai pakvietė visus į spektaklį „Gaidelio sapnai“. Tai trijų dalių pasaka. Pirmoje dalyje žiūrovai susipažino su Salemono Paltanavičiaus veikėjais iš pasakos „Dovana“. Nuostabiai ir drąsiai vaidino pirmokės.  Ketvirtokės pačios kūrė  kitų dviejų dalių scenarijų, tad kiekvieno pasirodymo metu galėjo laisvai improvizuoti. Jos vaidina būrelyje jau ne pirmus metus, tad jautėsi scenoje puikiai, laisvai. Visi dar ilgai po spektaklio kalbėjo apie auksinį gaidelį (vaidino 3a klasės mok. Gintaras), katytę (4a klasės mok. Augustė), lapes (3a kl. mok. Meda ir 4a kl. mok. Saulė), neliko nepastebėtas ir gerasis peliukas, kuris labai norėjo pasveikintį mamą (4a Stela) ir kiti veikėjai.

Spektaklyje jau lankėsi pirmų klasių mokiniai, o taip pat  ypatingai gausus būrys priešmokyklinukų iš aplinkinių darželių.

Mokinių teatro „Šypsena“ talentai artimiausiu laiku pradžiugins mūsų mokyklos priešmokyklines grupes, antrokus, trečiokus, ketvirtokus, tėvelius.