Delfinė dresuotoja

Delfinė dresuotojaSveikiname 1A klasės mokinę  Mildą Dambravaitę piešinių konkurse “Mano herojus” laimėjusią II vietą.

Konkursas „Mano herojus“ buvo ypatingas tuo, kad dalyviai turėjo progą išreikšti fantaziją piešdami savo mėgstamiausią animacinį herojų. 

Ilgiau nei mėnesį darželinukai ir pradinių klasių mokiniai įnirtingai dalyvavo piešinių konkurse „Mano herojus 2017“ ir talpino savo darbus specialiai tam DELFI portalo sukurtoje platformoje. Per visą konkurso laikotarpį buvo sulaukta daugiau nei 1149 piešinių. Už labiausiai patikusius vaikų piešinius balsavo DELFI skaitytojai. Iš daugiausiai balsų surinkusių piešinių dešimtuko pagrindinius konkurso nugalėtojus išrinko specialiai tam suformuota komisija.

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt/pilietis/naujienos/skelbiame-piesiniu-konkurso-mano-herojus-2017-nugaletojus.d?id=76301093

Užėmusi antrąją vietą Mildutė iškovojo prizą ne tik sau – diplomą ir piešimo priemonių rinkinį, bet ir diplomą klasei bei sportinius krepšelius klasės draugams, o  mokyklai 27 l aplinkai draugiškų VIVA COLOR „Interior“ serijos dažų. Atostogų metu planuojama išdažyti 1A klasės kabinetą ir 2 aukšto pradinių klasių korpuso koridoriaus sienas.

2017 1A Delfine dresuotojaDelfinė dresuotoja